Groep 3

Welkom bij groep 3:

  • Wij werken aan het thema sport en spel
  • Wij hebben op dinsdag en vrijdag gym, vergeet je gymkleding niet!

BERICHTEN

12 nov 2018 - schoolontbijt
Preview foto Preview foto Preview foto

16 okt 2018 - Cultuurhelden
De kinderen hebben bij het project 'cultuurhelden' gewerkt in het groepje aan het maken van een bordspel. Bij dit bordspel hebbben de kinderen zelf het thema, de looproute en de spelregels bedacht. Ook de attributen voor het spel zijn allemaal zelf gemaakt. Hierna hebben de kinderen het spel ook echt zelf gespeeld. Het was een super leuk project! Ik wil graag Hilke, alle ouders en kinderen die hebben geholpen bedanken! Op de foto's kunt u het hele proces zien. 
Preview foto Preview foto Preview foto

05 okt 2018 - Vrijdagmiddagspel
wie heeft als eerste zijn of haar huisje af? Tellen, automatiseren van het aantal stippen op de dobbelsteen, samenwerken, tekenen, opdrachten aflezen, op je beurt wachten...zo wat oefen je toch veel tijdens zo'n leuk spelletje!  
Preview foto Preview foto Preview foto

05 okt 2018 - sport en spel
We werken aan het thema sport en spel. 
Op het plein hebben de kinderen tafelvoetbal gespeeld...maar helaas was het balletje hiervan zoek. Suki nam een kauwgumbal mee naar school, maar helaas was deze te klein. Intisar en Jibril namen allebei een speelballetje mee en die bleken allebei goed om mee te spelen! Fijn dat jullie alledrie hieraan hebben gedacht kanjers! Op de foto's kunt u zien hoe dat ging en kunt u ook de toeschouwers zien.
Preview foto Preview foto Preview foto

03 okt 2018 - schooljudo
Tijdens de judolessen hebben de kinderen van groep 3 leren samenwerken en geleerd elkaar te vertrouwen. Dat was soms best moeilijk hoor! Maar wat was het leuk en wat hebben we gelachen.

Bedankt meester Martin, voor de leuke lessen. 

Preview foto Preview foto Preview foto